LÖPANDE BOKFÖRING

 

Hos LoG Redovisning & Rekrytering får du alltid personlig service i kombination med smarta tekniska lösningar. På så sätt behöver du inte välja mellan en digital tjänst och personlig kontakt; hos oss får du båda delarna. I vår löpande bokföring får du inte bara rätt siffra deklarerat till Skatteverket på rätt dag utan även vi hjälper er att kontinuerligt bokföra alla affärshändelser i ert företag.  

BOKSLUT / ÅRSREDOVISNING

 

Ett bokslutsarbete är så mycket mer än ett par blanketter. Väl utfört är det här grundstenarna sätts för hur företaget kan göras mer lönsamt genom gedigen rapportering och djup förståelse för siffrorna. Bokslutet är avslutningen för räkenskapsåret som gått och innefattar den löpande bokföringen, den kontrolleras och justeras för att ge en rättvis bild av bolagets gångna räkenskapsår. Vi gör hela processen enkel och bekväm för dig.   

MOMS

 

Att bokföra, stämma av bankkonton, räkna ut skatter är alla självklara saker du får hjälp med från en modern redovisningsbyrå. Som kund till LoG Redovisning & Rekrytering kan du dessutom känna dig trygg med att vi deklarerar rätt till Skatteverket. Du kan släppa alla deadlines och blanketter som Skatteverket kräver; vi håller koll på allt. Vi fixar skattedeklarationer, inkomstdeklarationer eller momsdeklarationer åt dig så du kan fokusera på att driva ditt bolag. Och självklart tar vi om du så önskar hand om dina privata deklarationer också.

DIGITALT BOKFÖRING

 

Vi erbjuda helt papperslös, digitala bokföring till företag i hela Sverige, dvs vi bokför löpande dina underlag, fixar med bokslut, årsredovisning och deklarationer, samt tar lite frågor som kommer upp däremellan. Vi bekostar en inloggning i Fortnox åt dig, så du kan se allt vi gör, dra ut rapporter efter önskemål mm.

Hur går det till med papperslös bokföring?

Bokföringsunderlag innebär fakturor, kvitton, kontoutdrag, betalningsavier och övriga dokument på affärshändelser. Samla ihop dina underlag och lagra dem digitalt i en mapp på din dator, sorterat på bokföringsmånad. Underlag som du får digitalt (PDF-fakturor mm) behöver du aldrig skriva ut. Spara bara ned dem i rätt månadsmapp direkt. Underlag som du får på papper (fakturor, kvitton mm) scannar eller fotar du i PDF-format till bokföringsmappen.

Vanligt mailar du underlagen till oss där en månad är komplett, men du kan även skicka varje vecka vid behov. Vi bokför dina underlag i bokföringssystemet Fortnox och kopplar underlagen till bokföringen i Fortnox.

När vi är klara med en period meddelar vi dig per email och skickar med eventuella frågor och kommentarer.

Copyright LoG Redovisning & Rekrytering

Org.-Nr: 660728-2149