Om oss

Företaget drivs av mig Claudia Faulstich, jag kommer från Tyskland och leva sen mer än sex år i Sverige. Vi flyttad hit på grund av vi tycker mycket i Sveriges naturen och svenska kulturen.

Jag startade LoG Redovisning & Rekrytering då jag ville erbjuda högkvalitativa redovisningstjänster – kvalitet till humana priser. Med min bakgrund som redovisningsekonom innehar jag en såväl en tyska som svenska examen i redovisning och ekonomistyrning samt erfarenhet från har arbetat som redovisningsekonom närmaste i tio år, med samhälle och föreningar men även med mellanstora och mindre företag i alla möjliga segment. 

Inom rekryteringsområde förfoga jag om tillsammans mer än 20 års erfarenhet såväl i Tyskland än i Sverige. På grund av stor brist och efterfråga samt mina bra kontakter till Tyskland kan jag också rekrytera kunnig och välutbildad fackpersonal från Tyskland, som brinner för att leva och arbeta i Sverige.

Mitt kontor finns i Ramvik, mitt i Västernorrlands län och är en modern inriktad redovisningsbyrå som erbjuder båda, personligt handskriftlig bokföring inom Västernorrland samt digital bokföring i hela Sverige, smidig och kvalitativ till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Jag sätter alltid kunden först och jag erbjuda med modern teknik smidiga och kostnadseffektiva redovisningslösningar som passar alla företag.

 

Jag är den person du kan kontakta närhelst frågor dyker upp. 

Copyright LoG Redovisning & Rekrytering

Org.-Nr: 660728-2149